النتائج 1 إلى 5 من 5

الموضوع: الشيبسى وصل

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    7,029

    Red face الشيبسى وصل

    طريقة الشيبس المنزلي

    الطريقة :

    قطعي البطاطس شرائح رهيفه اما بقطاعة الخضروات (أسهل و أسرع) او بالسكين وتضعينها في

    وعاء به ماء و ملح لمدة تقريبا ربع ساعة على الأقل.

    وبعدين تختارين نكهه للشيبس ومنها :

    1- تخلطين ملعقة صغيرة جبن ونص ملعقة صغيرة مايونيز مع شوي ملح .

    2- شطة أو كاتشب او ملح .............الخ .

    تختارين النكهه اللي تحبين وتدهنينها على شريحة البطاطس بحيث ما تكون شويه أو كثيرة بعدين

    تدخلينها الفرن بعد ما

    يكون حار طبعا و تكون النار متوسطة وواتركيه حتى تبدا البطاطس تستوي ويصبح مقرمش و

    ما يتحرق..

    وبالهنا والشفا .....

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    59

    افتراضي رد: الشيبسى وصل

    تسلم ايد على الطريقه الجميله دى

  3. #3
    الصورة الرمزية ismat
    ismat غير متواجد حالياً عضو نشيط
    تاريخ التسجيل
    May 2010
    الإقامة
    الأردن
    المشاركات
    1,217

    افتراضي رد: الشيبسى وصل

    اكيد طعمه لزيز
    مرسي كتير

  4. #4
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    7,029

    افتراضي رد: الشيبسى وصل

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الكابتن شحاته مشاهدة المشاركة
    تسلم ايد على الطريقه الجميله دى
    تسلم يا كابتن شحاته

    منور الموضوع بوجودك الراقى

  5. #5
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    7,029

    افتراضي رد: الشيبسى وصل

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ismat مشاهدة المشاركة
    اكيد طعمه لزيز
    مرسي كتير
    بالهنا والشفا مقدما

    وشكرااا على التفاعل الجمييل مع الموضوع


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17