خروج اليورو فرنك بربح اربع نقاط
Printable View
خروج اليورو فرنك بربح اربع نقاط
انا مش عايز اعلق لحسن تخاف من عيني ولا حاجة "ماشاء الله" بس بجد متضايق جداً وعايز اروح لألباري في اسرع وقت ممكن !!!
مراد باشا اطلب منك طلب .... ترفعلي نتيجة المتاجرة بتاعة النهاردة هنا اشوفها واقارنها عشان احاول احل المشكلة دي عشان شكلها مش بس في السبريد لأن انا سامحله يدخل صفقات حتى لو السبريد 7 نقاط وعلى اف اكس دي دي ماعداش 7 نقط ومادخلش غير صفقة واحدة على اليورو فرنك ...وإنتربانك صفقة واحدة على اليورو فرنك بردو وخلاص على كده.
لو تسمح بجد ترفعلي نتيجة النهاردة بتاعتك ياريت ممكن؟؟؟
انت تامرنى وانا تحت امرك اعطيني دقيقة ارفعهم لك
ارسلتهم لك على الخاص بس للاسف قبل الصفقتين اللى فتحوا حالا الان
شراء يورو باوند
بيع يورو فرنك
الاسبريد الان اعلى ما يمكن بالفترة الاسيوية
يورو باوند خمس نقاط
يورو فرنك ثلاث نقاط
رديت ع الخاص يا غالي
كشف حسابي
تسلم يا غالي جازاك الله خير :0031::0031::0031:
انا متوقع حاجة بقى دلوقتي .... انهم يكونوا عاملين الإكسبيرت يفتح في ظروف معينة طبعاً لكن بشكل عشوائي نوعة ما تحت تلك الظروف . الدليل ان معظم الحسابات ...حتى عندي حسابات ديمو وحقيقي نادراً ما بيفتح صفقتين على حسابين مختلفين !!
يبدو انها مقصودة منهم لغرض في نفس يعقوب مش فاهم لسه.
قولى يا باشا مهما كانت الصفقات المفتوحة مختلفة لا اتدخل يدويا لاغلاقها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الحمد لله فهمت كدا يعنى لا اعمل اى شئ طالما شايف هدف وستوب
تمام كدا فهمت
يا استاذ احمد؟؟؟
تمام يا باشا ولعلمك كتير جداً الصفقة عندي تقترب من الستوب لدرجة الأحمرار وبعد كده ترجع تاني وتتقفل على تعادل. يعني لا تتسرع وسيبه هو يتعامل طالما الهدف والستوب موجودين وان شاء الله خير.
بدأ يفتح صفقات عندي اهو يامسهل ...هبقى اقول النتائج النهائية النهاردة ان شاء الله بعد ما فترته تخلص.
هو تقريبا بيشتغل لحد الساعة كم يعنى