تحقق هدف اليوم في النيوزلندي و الاسترالي و بإنتظار اليورو دولار في الأسبوع القادم إن شاء الله.
Printable View
تحقق هدف اليوم في النيوزلندي و الاسترالي و بإنتظار اليورو دولار في الأسبوع القادم إن شاء الله.
غالباً قبل ما السوق يقفل يفضل تظبط أوامرك.
عموماً مؤقتاً ليوم الإثنين إن شاء الله أنا هبيع في الباوند دولار بس هنزل الشارت يوم الإثنين الصبح إن شاء الله.
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة ... حسب الموشر هل تعتبر هذه فرصة لشراء ال EUR/USD ارجو التصحيح؟
تسلم يا غالي على هدا المجهود الرائع
و اتمنى مزيدا من الشرح ...
انتظر رأيك بخصوص الدهب هل هو للبيع؟
و شكرا
الملف المرفق 464401
أولاً لا أعمل علي الذهب. ثانياً في تصحيح كبير هييجي بس لسه شوية لكن برؤية بعيدة المدي هيكون طبعاً للبيع بس من مناطق كويسة و تقدر تستعمل المؤشر الكبير لمعرفة الفرصة.
بخصوص مزيد من الشرح هتلاقيه في المشاركة 39 و مفيش مزيد هما نفس المؤشرين علي فريم اليومي هيبانلك كل حاجة و تستني الفرص علي الساعة
للأسف مش شايف أي فرص حلوة النهاردة لكن النيوزلندي و الاسترالي هينزلو لسه شوية كمان.
غداً إن شاء الله هيكون في في اليورو دولار و الباوند دولار و النيوزلندي للدولار و الأسترالي دولار بيع حلو جداً. و ممكن من النهاردة بالليل لو لقيت الفرصة هعلق عليها إن شاء الله.
أغلق الحاسب و خد أجازة علي الأقل 15 ساعة.
مازال الإنتظار سيد الموقف
اليورو دولار سيكون للبيع لأن المؤشر في المنطقة الموجبة بس استني شوية و متبعش النهاردة لأن البيع الكويس بدءاً من 1.0486 إلي 1.0640 بس لو وصل للحدود دي بيع بشدة و عنف لأن في انهيار قادم.
الباوند دولار اصبر عليه يطلع شوية لأنه غالباً هيطلع النهاردة و بعدين بيع من منطقة كويسة.
بالنسبة للأسترالي دولار و النيوزلندي دولار هما هيلتقطو نفسهم شوية بين شد و جذب لكن في نزول كبير أوي فيهم لأن فيهم ترند قوي بس متبعش دلوقتي استني يوم أو اثنين أو ليحن ورود إشارة كويسة من المؤشر الكبير.
بالنسبة للكندي أنا بعت النهاردة و هبيع مرتين كمان. مرة من المنطقة اللي في الصورة و مرة كمان من فوقها عند أعلي قمم عملها.
الملف المرفق 464429
ديه رؤية اليوم إن شاء الله
اظن ان سبب بيع الكندي دولار
هو ان زوج على الفريم اليومي في منطقة عرض قوية تشجع على البيع
كما ان مؤشرنا الصغير فوق الصفر باربع شمعات وهو يحاول تكوين قمة :Emoticon1:
اتمنى ان اكون على صح