برمجة مبرمج إكسبيرتات برمجة إكسبيرتك هنا
صفحة 1 من 5 12345 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 70
  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Sep 2019
    الإقامة
    تونس
    المشاركات
    77

    افتراضي مبرمج إكسبيرتات برمجة إكسبيرتك هنا

    نحاول نساعد الإخوة في برمجة الإكسبيرتات بإحترافية مع The Pro المطلوب شرح الفكرة بالتفصيل شروط الدخول و شروط الخروج والخيارات المطلوبة و سنبرمجها حسب المستطاع إن شاء الله .

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    Jul 2019
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    33

    افتراضي

    السلام عليكم ورحمة الله
    كان عندي فكرة ودورت علي اكسبيرت بس ملقيتش فلو حد ممكن يساعدني
    اول معطيات الاكبيرت ان يبقا في خيار اول صفقة buy or sell
    عشان اول اما تضعه علي الشارت يفتح الصفقة اللي انت اخترتها سواء بيع او شراء
    نفترض انها كانت شراء
    يضع استوب لها بعدد نقاط نحدده وليكن 10 نقاط
    ويضع امر معلق شراء ستوب اذا تحرك السعر لأعلي يفتح صفقة كمان شراء واستوبها 10 نقاط برضو
    ويفضل يفتح صفقات شراء كل اما يتحرك السعر لاعلي بعدد نقاط اللي هو استيب نحدده وليكن 10 نقاط وكل صفقة ليها ستوب خاص بيها اللي هو 10 نقاط
    الجزئيه المهمة بقا وهي ان مثلا السعر في الصفقة الاولي تحرك 10 نقاط وفتح صفقة الشراء المعلقة تلقائيا استوب الصفقة الاولي اللي كسبانه 10 نقاط يتحرك مرة واحده مسافة 10 نقاط بحيث ان يكون استوبها هو نفس الصفقة اللي كانت معلقة بحيث يقفلو مع بعض اما السعر ينعكس وهكذا مع كل اوردر معلق يتفتح يحصل كره في كل الاستوبات بتاعت الصفقات اللي قبله
    بحيث اما ينعكس السعر 10 نقاط يقفل كل صفقات الشراء
    ويدخل صفقة بيع عكسية ويعمل معاها نفس الموضوع
    طبعا الصفقات المعلقة من غير مضاعفات
    يارب تكون الفكرة وصلت ولو محتاج ايضاح اوضح اكتر
    وشكرا

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    Jul 2019
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    33

    افتراضي

    هل يمكن تنفيذ الفكرة

  4. #4
    تاريخ التسجيل
    Mar 2010
    المشاركات
    214

    افتراضي

    احسنت اخي بادرة طيبة
    تستحق الشكر عليها

  5. #5
    تاريخ التسجيل
    Mar 2020
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    134

    افتراضي

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    اشكرك مقدماً كنت طلبت من اخ ايمن هنا فى المنتدي الاكسبيرت ده بس شكله انشغل وبعد شوية عن المنتدي


    اكسبيرت فيبوناتشي يرسم على الزجزاج اتوماتيك

    لو كان اضلاع الزجزاج بتتحسب الضلع الحالى 0 واللي قبله 1 وهكذا مثل الشموع

    البيع = اذا كانت الاسعار تحت موفينج 100
    هيرسم الفيبو من القمه الزجزاج ( ضلع 2 ) الى قاع الزجزاج ( ضلع 1 )
    بيع مباشر من لمس المستوي 61 او 50 او 38 او 23

    الشراء = اذا كانت الاسعار فوق موفينج 100
    هيرسم الفيبو من قاع الزجزاج ( ضلع 2 ) الى قمة الزجزاج ( ضلع 1 )
    شراء مباشر من لمس المستوي 61 او 50 او 38 او 23

    شروط الزجزاج اذا كان الاضلاع اللى هيترسم عليها الفيبو (2) و (1) اصغر او اكبر من عدد نقاط لا يعمل عليه يجب ان يكون عدد نقاط الاضلاع فى نطاق محدد اتمنى تكون وصلت

    المدخلات
    اخذ الربح
    ووقف الخساره
    ومضاعفات اللوت عند الخساره
    مستوي فيبو البيع و الشراء
    اصغر ضلع للزجزاج بالنقاط
    اكبر ضلع للزجزاج بالنقاط

  6. #6
    تاريخ التسجيل
    Sep 2019
    الإقامة
    تونس
    المشاركات
    77

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Abdelazem مشاهدة المشاركة
    السلام عليكم ورحمة الله
    كان عندي فكرة ودورت علي اكسبيرت بس ملقيتش فلو حد ممكن يساعدني
    اول معطيات الاكبيرت ان يبقا في خيار اول صفقة buy or sell
    عشان اول اما تضعه علي الشارت يفتح الصفقة اللي انت اخترتها سواء بيع او شراء
    نفترض انها كانت شراء
    يضع استوب لها بعدد نقاط نحدده وليكن 10 نقاط
    ويضع امر معلق شراء ستوب اذا تحرك السعر لأعلي يفتح صفقة كمان شراء واستوبها 10 نقاط برضو
    ويفضل يفتح صفقات شراء كل اما يتحرك السعر لاعلي بعدد نقاط اللي هو استيب نحدده وليكن 10 نقاط وكل صفقة ليها ستوب خاص بيها اللي هو 10 نقاط
    الجزئيه المهمة بقا وهي ان مثلا السعر في الصفقة الاولي تحرك 10 نقاط وفتح صفقة الشراء المعلقة تلقائيا استوب الصفقة الاولي اللي كسبانه 10 نقاط يتحرك مرة واحده مسافة 10 نقاط بحيث ان يكون استوبها هو نفس الصفقة اللي كانت معلقة بحيث يقفلو مع بعض اما السعر ينعكس وهكذا مع كل اوردر معلق يتفتح يحصل كره في كل الاستوبات بتاعت الصفقات اللي قبله
    بحيث اما ينعكس السعر 10 نقاط يقفل كل صفقات الشراء
    ويدخل صفقة بيع عكسية ويعمل معاها نفس الموضوع
    طبعا الصفقات المعلقة من غير مضاعفات
    يارب تكون الفكرة وصلت ولو محتاج ايضاح اوضح اكتر
    وشكرا
    وصلت الفكرة سأبرمجها إن شاء الله .

  7. #7
    تاريخ التسجيل
    Sep 2011
    المشاركات
    182

    افتراضي

    اخي الفاضل
    اريد تحويل هذا المؤشر الى اكسبيرت

    المطلوب:-
    شراء عند ظهور السهم الاخضر فورا
    بيع عند السهم الاحمر
    زائد اضافة خصائص المؤشر والتيكت بروفيت والستوب لوز

    اضغط على الصورة لعرض أكبر

الاســـم:	1.jpg
المشاهدات:	28
الحجـــم:	95.8 كيلوبايت
الرقم:	521699

    وشكرا
    الملفات المرفقة الملفات المرفقة

  8. #8
    تاريخ التسجيل
    Mar 2020
    الإقامة
    السعودية
    المشاركات
    1,323

  9. #9
    تاريخ التسجيل
    Sep 2019
    الإقامة
    تونس
    المشاركات
    77

    افتراضي

    في الكود التالي هناك مشكل
    لا أعرف لماذا count يأخذ القيمة -1 ثم ++ يمر للقيمة 1 و في الأخير يأخذ القيمى -2 مع ان الشرط for لا يقبل القيم السلبية
    كود:
    [struct prices 
    { 
        string      time;
        string      bid;
        string      ask;
    };
    
    prices arr[];
    int    count=-1;
    
    void OnTick() 
    { 
        count++;
        ArrayResize(arr,count+1);
        arr[count].time=TimeToString(GetTickCount()/1000,TIME_MINUTES|TIME_SECONDS)+"."+formatMilliSecond(MathMod(GetTickCount(),1000));
        arr[count].bid=DoubleToString(SymbolInfoDouble(Symbol(),SYMBOL_BID),SymbolInfoInteger(Symbol(),SYMBOL_DIGITS)); 
        arr[count].ask=DoubleToString(SymbolInfoDouble(Symbol(),SYMBOL_ASK),SymbolInfoInteger(Symbol(),SYMBOL_DIGITS)); 
        int filehandle=FileOpen("myTicks.csv",FILE_WRITE|FILE_CSV,";"); 
        Print(count+"-----"+GetTickCount()+"   "+filehandle);
        if(filehandle!=INVALID_HANDLE) 
        {
            for(int i=count-1;i>=0;i--)
            FileWrite(filehandle,i,arr[i].time,Symbol(), EnumToString(ENUM_TIMEFRAMES(_Period)),arr[i].bid,arr[i].ask); 
            FileClose(filehandle);
        } 
    }
    string formatMilliSecond(int t)
    {
        string str=t;
        if(t<10) str="00"+t;
        else if(t<100) str="0"+t;
        return str;
    }
    ][/LEFT]
    جرب تستعمل FileIsEnding و الذي سوف يسمح للبرنامج بكتابة كل محتوي الملف من أوله لآخره مثال الكود التالي مع إضافة متغيراتك


    كود:
    void OnStart() { //--- print the path to the file we are going to use PrintFormat("Working %s\\Files\\ folder",TerminalInfoString(TERMINAL_DATA_PATH)); //--- reset the error value ResetLastError(); //--- open the file for reading (if the file does not exist, the error will occur) int file_handle=FileOpen(InpDirectoryName+"//"+InpFileName,FILE_READ|FILE_TXT|InpEncodingType); if(file_handle!=INVALID_HANDLE) { //--- print the file contents while(!FileIsEnding(file_handle)) FileWrite(filehandle,i,arr[i].time,Symbol(), EnumToString(ENUM_TIMEFRAMES(_Period)),arr[i].bid,arr[i].ask); //--- close the file FileClose(file_handle); } else PrintFormat("Error, code = %d",GetLastError()); }

  10. #10
    تاريخ التسجيل
    Sep 2019
    الإقامة
    الجزائر
    المشاركات
    14

    افتراضي

    السلام عليكم
    اخي انا لا احتاج اكسبرت اريد مساعدة في برمجة اكسبرت من فضلك و الفكرة كالاتي :
    اريد ان اعمل اكسبرت لاوامر معلقة و وجدت صعوبة في البرمجة حيث اعرف مجموعة من الاوامر المعلقة و لكن لا تتنفد الا بشرط مثال :
    اضع امر معلق بلوت 5 و اضع شرط ادا تفعل ينفد لي امر معلق فوق و تحت السعر بلوت 2 و ايضا هته الاوامر الي بلوت 2 اضع لها شرط ادا تنفد يضع لي امر معلق فوق و تحت السعر
    بمعنى كلما تفعل امر معلق بلوت 5 اعمل لي امر معلق بلوت 2 و كلما تفعل امر بلوت 2 اعمل لي امر بلوت 7 مثلا
    فكيف يمكنني فعل دلك برمجيا من فضلا

  11. #11
    تاريخ التسجيل
    Feb 2014
    الإقامة
    لبنان
    المشاركات
    1,012

    افتراضي

    السلام عليكم

    مشكور مقدما على وقتك و جهدك..

    أتمنى أن تزودني باكسبرت يدخل صفقة معاكسة تلقائيا بعد خسارة عدد معين من النقاط و بنفس الحجم.
    أتمنى أن يكون دخول الصفقة الأصلية عبر شاشة تحكم خارجية (أزرار) تظهر على الشارت، ثم يتم دخول صفقة هيدج تلقائيا بعد عدد معين من النقاط أحددها في الاعدادت (أو عبر الشاشة الخارجية ان أمكن).

    مثال:

    دخلت 1 لوت شراء مثلا، و في الاعدادت حددت 50 بيب، فكل ما على الاكسبرت هو دخول بيع 1 لوت بعد ان وصلت الخسارة 50 بيب.

    كل الشكر

  12. #12
    تاريخ التسجيل
    Sep 2019
    الإقامة
    تونس
    المشاركات
    77

    افتراضي

    أهلا بأهلنا في الجزائر تحية من تونس

    هذا ممكن بعدة طرق مثال هنا عملنا عداد للصفقت المفتوحة و وضعنا قيمته في متغير و إذا تغير محتوي العداد يعني تفعل امر معلق

    كود:
      static int lastcount;
       int   count,i,type,magic;
    
       for(int i=OrdersTotal()-1; i>=0; i--)                                                
          {
          if (OrderSelect(i,SELECT_BY_POS)==true)                           
             {                                                                  
             type=OrderType();                                              
             
             if (OrderSymbol()!=Symbol()||type>1 || OrderMagicNumber()!=magic)
                {
                continue;
                }                           
             count++;
             }
           }
        if (count>lastcount)  
           {
           Alert("Oi UBZEN, A pending order is now active :)");
           }
        
        lastcount=count;

  13. #13
    تاريخ التسجيل
    Aug 2018
    الإقامة
    الجزائر
    المشاركات
    141

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة wari1987 مشاهدة المشاركة
    السلام عليكم
    اخي انا لا احتاج اكسبرت اريد مساعدة في برمجة اكسبرت من فضلك و الفكرة كالاتي :
    اريد ان اعمل اكسبرت لاوامر معلقة و وجدت صعوبة في البرمجة حيث اعرف مجموعة من الاوامر المعلقة و لكن لا تتنفد الا بشرط مثال :
    اضع امر معلق بلوت 5 و اضع شرط ادا تفعل ينفد لي امر معلق فوق و تحت السعر بلوت 2 و ايضا هته الاوامر الي بلوت 2 اضع لها شرط ادا تنفد يضع لي امر معلق فوق و تحت السعر
    بمعنى كلما تفعل امر معلق بلوت 5 اعمل لي امر معلق بلوت 2 و كلما تفعل امر بلوت 2 اعمل لي امر بلوت 7 مثلا
    فكيف يمكنني فعل دلك برمجيا من فضلا
    سلام صح خُ
    العفسة ديالك انتيك فيهَ المس
    ما اتحلبش تعيش
    راك بالسال لميت ولا سال ستوب ... انصيبعندك سال لميت دوزيام تعيي

  14. #14
    تاريخ التسجيل
    Mar 2020
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    134

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fxtime مشاهدة المشاركة
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    اشكرك مقدماً كنت طلبت من اخ ايمن هنا فى المنتدي الاكسبيرت ده بس شكله انشغل وبعد شوية عن المنتدي


    اكسبيرت فيبوناتشي يرسم على الزجزاج اتوماتيك

    لو كان اضلاع الزجزاج بتتحسب الضلع الحالى 0 واللي قبله 1 وهكذا مثل الشموع

    البيع = اذا كانت الاسعار تحت موفينج 100
    هيرسم الفيبو من القمه الزجزاج ( ضلع 2 ) الى قاع الزجزاج ( ضلع 1 )
    بيع مباشر من لمس المستوي 61 او 50 او 38 او 23

    الشراء = اذا كانت الاسعار فوق موفينج 100
    هيرسم الفيبو من قاع الزجزاج ( ضلع 2 ) الى قمة الزجزاج ( ضلع 1 )
    شراء مباشر من لمس المستوي 61 او 50 او 38 او 23

    شروط الزجزاج اذا كان الاضلاع اللى هيترسم عليها الفيبو (2) و (1) اصغر او اكبر من عدد نقاط لا يعمل عليه يجب ان يكون عدد نقاط الاضلاع فى نطاق محدد اتمنى تكون وصلت

    المدخلات
    اخذ الربح
    ووقف الخساره
    ومضاعفات اللوت عند الخساره
    مستوي فيبو البيع و الشراء
    اصغر ضلع للزجزاج بالنقاط
    اكبر ضلع للزجزاج بالنقاط

    تركت لك طلب اكسبيرت انا من مصر جيرانكم بردو

  15. #15
    تاريخ التسجيل
    Sep 2019
    الإقامة
    الجزائر
    المشاركات
    14

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة thePro مشاهدة المشاركة
    أهلا بأهلنا في الجزائر تحية من تونس

    هذا ممكن بعدة طرق مثال هنا عملنا عداد للصفقت المفتوحة و وضعنا قيمته في متغير و إذا تغير محتوي العداد يعني تفعل امر معلق

    كود:
      static int lastcount;
       int   count,i,type,magic;
    
       for(int i=OrdersTotal()-1; i>=0; i--)                                                
          {
          if (OrderSelect(i,SELECT_BY_POS)==true)                           
             {                                                                  
             type=OrderType();                                              
             
             if (OrderSymbol()!=Symbol()||type>1 || OrderMagicNumber()!=magic)
                {
                continue;
                }                           
             count++;
             }
           }
        if (count>lastcount)  
           {
           Alert("Oi UBZEN, A pending order is now active :)");
           }
        
        lastcount=count;
    بارك اله فيك اخي