المقادير


٤ صدر دجاج
٢ كوب كريمة، لباني
١⁄٢ كوب فطر
٢ ملعقة كبيرة دقيق
١ بصل حجم صغير، مفرومة
٢ ملعقة كبيرة زبدة
ملح

فلفل أسود
جوزة الطيب



طريقة التحضير


١. نتبل الفراخ بالملح والفلفل .
٢. نضع الفراخ فى طبق ونرش عليهم معلقتين كبار دقيق.
٣. نضع قطعه زبده فى مقلاة ونشوح الفراخ من الجنبين ونرفعها من على النار.
٤. نضع فى نفس المقلاة قطعه زبده اخرى ونضع البصل الى ان يذبل وبعدها نضيف الفطر نشوحه مع البصل وبعدها نضيف الكريمة والملح والفلفل وجوزة الطيب.
٥. نضيف الفراخ ونتركها تغلي لمدة 5 دقائق وبالهنا والشفا.
اقتراحات
تقدم ساخنه مع مكرونه بصوص الكريمة.