النتائج 1 إلى 3 من 3
  1. #1
    الصورة الرمزية شذى22
    شذى22 غير متواجد حالياً عضو نشيط
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    7,799

    Thumbs up طريقة عمل فراخ بوباى المقرمشة




    يقدم الشيف أحمد شلبى طريقة عمل "فراخ بوباى المقرمشة"

    المقادير:
    كيلو فيليه فراخ1
    كوب دقيق3
    1كوب نشا
    3بيضات
    1لتر زيت للقلى
    1بصلة متوسطة مبشورة
    1حبة طماطم مبشورة
    ملعقة بصل بودر - 4ملاعق ثوم بودر4
    4ملاعق جنزبيل بودر
    ملعقة كربونات - بهرات لحمة
    بابريكا -ملح - فلفل - شطة حمراء

    الطريقة:
    يتبل فيليه الفراخ مع البصل المبشور والطماطم المبشورة مع ملح وفلفل وملعقتين بهرات لحمة وملعقتين ثوم بودر وملعقتين جنزبيل بودر ويتم تغطيتها وتركها لمدة من 12 ساعة إلى يوم، بعد ذلك تم تصفيتها أى سوائل، ونقوم بعمل الخلطة نقلب كل كمية الدقيق مع النشا مع باقى التوابل بهرات اللحمة والثوم البودر والجنزبيل البودر والبصل البودر وكربونات الصوديوم والبابريكا والشطة والملح والفلفل، وبعدها نحضر قطع الدجاج ويتم وضع كل قطعة على حدة فى الخلطة، وبعهدها البيض ومرة أخرى تغمس فى الخلطة، وبعدها فى الزيت، ويجب أن تكون فى درجة الغليان على النار، ونكرر العملية مع باقى قطع الفراخ بنفس الترتيب إلى أن يصبح لونها ذهبيا ويمكن تقديمها مع الكاتشب.

  2. #2
    الصورة الرمزية Shady Moustafa
    Shady Moustafa غير متواجد حالياً عضو المتداول العربي
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    الإقامة
    مصر
    العمر
    30
    المشاركات
    260

    افتراضي

    شكرا ليكى على الموضوع

  3. #3
    الصورة الرمزية حياتى لله
    حياتى لله غير متواجد حالياً عضو نشيط
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    6,758

    افتراضي

    يم يم
    تسلم الايادى


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17