اعمل باك تيست 99% بكل سهولة ومن الالف للياء
صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 26
  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    12

    افتراضي اعمل باك تيست 99% بكل سهولة ومن الالف للياء

    بسم الله الرحمن الرحيم

    دى اول مشاركة لى فى هذا المنتدى المتميز واتمنى من الله ان تكون مفيدة للجميع
    بصراحة انا حاولت اعمل باك تيست 99% كتير واستعنت بمواضيع هنا فى المنتدى ومنتديات اخرى بس بصراحة ماوصلتش لحاجة . فقررت ان اول حاجه اعملها بعد ماتعلمت ان اشرح الطريقة بكل سهولة وهقسمها على خطوات زى ما قلت من الالف للياء .

    واى استفسار انا فى الخدمة
    نتوكل على الله:
    هنقسم الموضوع ل 3 اجزاء
    1-اعدادات الجهاز
    2-الملفات المطلوبة
    3-اجراء الاختبار
    1- اعدادات الجهاز(هيكون لمستخدمى ويندوز XP فقط)

    أ- تثبيت .NET FRAMWORK 4 (http://www.microsoft.com/download/en....aspx?id=17718)
    ب-تثبيت C++ RUNTIME(http://www.microsoft.com/download/en...s.aspx?id=8328)

    وكده نكون خلصنا الجزء الاول


    2- الملفات


    أ- تحميل الملفات
    وده هنعمله عن طريق برنامج DUKASCOPIER الموجود بالمرفقات نقدر نختار زوج العملات والفترة ونعلم على المربع المكتوب بجوارة DOWNLOAD ونترك المربع التانىBUILD CSV فاضى
    هياخد وقت طويل علشان التحميل وبعدين هنلاقى فولدر باسم الزوج العملات فى نفس مكان البرنامج
    ب-تحويل البيانات
    نحول البيانات (الفولدر اللى نزلناه) من فولدر لملف امتدادهCSV يقدر يتعامل معاة الميتا تريدر وده عن طريق نفس البرنامج بس المرة دى نعلم على المربع التانى BUILD CSVونخلى المربع اللى بجوار DOWNLOAD بدون علامة
    ولازم يكون الفولدر فى نفس المكان هو والبرنامج

    وكده نكون كملنا جزء كبير وباقى التعامل مع الميتا تريدر
    الملفات المرفقة الملفات المرفقة

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    12

    افتراضي

    اى
    استفسار

    انا

    فى

    الخدمة

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    360

    افتراضي

    طيب واصحاب الفيستا ووندز 7 مايسوون باك تست
    آخر تعديل بواسطة abo jaasem ، 30-01-2012 الساعة 03:28 PM

  4. #4
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    12

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة abo jaasem مشاهدة المشاركة
    طيب واصحاب الفيستا ووندز 7 مايسوون باك تست

    بتكون البرامج دى عندهم بالفعل يعنى مايحتاج يسووون الخطوة الاولى

  5. #5
    تاريخ التسجيل
    Apr 2010
    المشاركات
    568

    افتراضي

    شكرا جزيلا و في إنتضار الخطوه الثالثه

  6. #6
    تاريخ التسجيل
    Sep 2011
    المشاركات
    93

    افتراضي

    شكراً لك وفي انتظار الخطوة الاخيرة

  7. #7
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    العمر
    49
    المشاركات
    1,476

    افتراضي

    بارك الله فيك

  8. #8
    تاريخ التسجيل
    Feb 2009
    المشاركات
    496

    افتراضي

    جزاك الله تعالى خيراا

  9. #9
    تاريخ التسجيل
    Jul 2011
    الإقامة
    المغرب
    المشاركات
    211

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة احمد سلامة مشاهدة المشاركة
    اى
    استفسار

    انا

    فى

    الخدمة
    شكرا جزيلا
    هل نختار BID أو ASK أو نختار الاثنين واحد تلو الاخر

  10. #10
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    12

    افتراضي

    بيكون الاختيار BID ان شاء الله

  11. #11
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    12

    افتراضي

    انا اسف انى ماكملتش لانى حسيت ان انا الوحيد اللى ماكانش عارف
    عموما نكمل مع بعض واللى عاوز اى حاجة يسأل وان شاء الله مش هتأخر

    فى المرفقات ملفين ناخد السكريبت الموجود فى فولدر SCRIPT يوضع مع اسكريبتات الميتاتريدر
    والملف الموجود فى INCLUDE يوضع فى EXPERT/INCLUDE فى الميتاتريدر بالشكل ده
    C:\Program Files\FX Solutions UK - MetaTrader\experts\include
    احنا دلوقتى المفروض عندنا ملف مساحتة كبيرة حسب المدة الزمنية وبيكون بالشكل ده مثلا EURUSD.CSV
    علشان مانتوهش من بعض انا هقسم الجزء ده كمان:
    1-انشاء ملفات الهيستورى للميتاتريدر
    2- عمل باتش للميتاتريدر
    3-اجراء الاختبار


    1-انشاء ملفات الهيستورى للميتاتريدر
    وبنعمل الموضوع ده عن طريق سكريبت موجود بالمرفقات DUKASCOPY2FXT
    بيكون بالطريقة دى
    أ-اول حاجه اخد الملف اللى عندى (امتداده CSV) اضعه فى FILES الموجود فى EXPERT فى الميتاتريدر
    ب- اتوكل على الله واشغل الميتاتريدر وافتح الشارت اللى انا عاوز اعمل عليه الاختبار هو لوحده بالتايم فريم لوحده وكل مرة نغير الشارت او التايم فريم هنرجع من النقطة دى
    ملحوظه: طبعا لازم يكون لنفس زوج العملات اللى انا منزل الداتا بتاعتهم
    ج- اضع السكريبت (DUKASCOPY2FXT) على الشارت واضبط الاعدادات
    اول طلب هيكون اسم ملف الداتا (EURUSD.CSVمثلا)
    المده من الى (لو سيبناها فاضية هياخد الداتا من الاول للاخر )
    السبريد
    وبنخلى REAL SPREAD قيمتها TRUE

    ونترك الميتاتريدر شغال هياخد وقت شوية (لو عاوز تتاكد من عمل السكريبت روح لملف FILES هتلاقى الملفات اتكونت وحجمها بيزيد ) واما ينتهى هيديك تنبيه
    اتمنى لحد كده الموضوع يكون مفهوم
    الملفات المرفقة الملفات المرفقة
    آخر تعديل بواسطة احمد سلامة ، 01-02-2012 الساعة 11:24 AM

  12. #12
    تاريخ التسجيل
    May 2011
    المشاركات
    161

    افتراضي

    بارك الله فيك اخى على الطريقه البسيطه ده ومنتظرين تكمل الموضوع ...............

  13. #13
    تاريخ التسجيل
    Dec 2010
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    1,710

    افتراضي

    بالنسبة لتوقيت المنصة هيتزبط اوتوماتيك و لا اثناء التنزيل انا لازم احدد توقيت المنصة

    لان انا عايز اعمل مثلا بالك تست علي توقيت منصة ويندسور و هو طبعا قد يختلف عن توقيت دوكاسكوبي

    هل اقوم بتغيير اي شئ في خانة process???
    ام اترك اعداداتها كما هي ؟؟

  14. #14
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    12

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة zelenko مشاهدة المشاركة
    بالنسبة لتوقيت المنصة هيتزبط اوتوماتيك و لا اثناء التنزيل انا لازم احدد توقيت المنصة

    لان انا عايز اعمل مثلا بالك تست علي توقيت منصة ويندسور و هو طبعا قد يختلف عن توقيت دوكاسكوبي

    هل اقوم بتغيير اي شئ في خانة process???
    ام اترك اعداداتها كما هي ؟؟
    فى السكريبت dukascopy2fxt ظبط GMT ofset حسب المنصه اللى بتشتغل عليها
    آخر تعديل بواسطة احمد سلامة ، 03-02-2012 الساعة 06:19 AM

  15. #15
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    148

    افتراضي

    موضوع ممتاز جزاك الله خير