اول اكسبيرت
النتائج 1 إلى 3 من 3

الموضوع: اول اكسبيرت

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Jun 2011
    المشاركات
    9

    افتراضي اول اكسبيرت

    ده اول اكسبيرت ليا ومش عارف تقريبا فيه حاجة غلط
    كود PHP:
    //+------------------------------------------------------------------+
    //|                                                           MA.mq4 |
    //|                                                              MFB |
    //|                                                                  |
    //+------------------------------------------------------------------+
    #property copyright "MFB"
    #property link      ""

    //--- input parameters
    extern double       volume;
    extern int       take_profit;
    extern int       stop_loss;
    //+------------------------------------------------------------------+
    //| expert initialization function                                   |
    //+------------------------------------------------------------------+
    int init()
      {
    //----
       
    //----
       
    return(0);
      }
    //+------------------------------------------------------------------+
    //| expert deinitialization function                                 |
    //+------------------------------------------------------------------+
    int deinit()
      {
    //----
       
    //----
       
    return(0);
      }
    //+------------------------------------------------------------------+
    //| expert start function                                            |
    //+------------------------------------------------------------------+
    int start()
      {
      
    Comment("Programmed by Eng.Mahmoud");
      
    /////////////////////////////////////
      
    double SL,TP;
      
    ////////////////////////////////////
      
    color arrow_color;
      
    double SMA1=iMA(NULL,0,50,0,1,1,1);
      
    double SMA2=iMA(NULL,0,50,0,1,1,1);
      
    double FMA1=iMA(NULL,0,14,0,1,1,1);
      
    double FMA2=iMA(NULL,0,14,0,1,1,1);
      if (
    FMA2<SMA2&&FMA1>SMA1){
      if (
    stop_loss==0){SL=Ask;}else{SL=Ask-stop_loss*volume;}
      if (
    take_profit==0){TP=Ask;}else{TP=Ask+take_profit*volume;}
      
    OrderSend(Symbol(),0,volume,Ask,3,SL,TP,"Eng.Mahmoud",0,0);
      
    PlaySound("Alert.wav");
      }
      if (
    FMA2>SMA2&&FMA1<SMA1){
      if (
    stop_loss==0){SL=Ask;}else{SL=Ask-stop_loss*volume;}
      if (
    take_profit==0){TP=Ask;}else{TP=Ask+take_profit*volume;}
      
    OrderSend(Symbol(),1,volume,Ask,3,SL,TP,"Eng.Mahmoud",0,0);
      
    PlaySound("alert.wav");
      }
    //----
       
    //----
       
    return(0);
      }
    //+------------------------------------------------------------------+ 

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    12,977

    افتراضي

    الخطأ لديك في شروط الدخول للإكسبرت وتعريف المؤشرات
    كود PHP:
     double SMA1=iMA(NULL,0,50,0,1,1,1);
      
    double SMA2=iMA(NULL,0,50,0,1,1,1);
      
    double FMA1=iMA(NULL,0,14,0,1,1,1);
      
    double FMA2=iMA(NULL,0,14,0,1,1,1); 
    لاحظ أن رقم 1 الأخير هو رقم الشمعة التي سيتم أخذ قيمة المؤشر عندها بالتالي فإن قيمة SMA1 هي
    نفس قيمة SMA2 وكذلك قيمة FMA1 هي نفس قيمة FMA2
    بالتالي شروط المقارنة لن تتحقق أبدا
    كود PHP:
    if (FMA2<SMA2&&FMA1>SMA1){ 
    فلا يمكن أن تكون على سبيل المثال 10< 20 ونفس نفس الوقت تكون 10 > 20
    لذلك يجب أن تظبط قيم إستدعاء المؤشرات
    أولا قيمة الموفينج للشمعه السابقه ستجعلها
    كود PHP:
     double SMA1=iMA(NULL,0,50,0,1,1,1);
       
    double FMA1=iMA(NULL,0,14,0,1,1,1); 
    وقيمة الموفينج للشمعه السابقه لها ستجعلها
    كود PHP:
     double SMA2=iMA(NULL,0,50,0,1,1,2);
     
      
    double FMA2=iMA(NULL,0,14,0,1,1,2); 
    بالتالي ستصبح المقارنة صحيحه
    وأنصحك بمراجعة الدروس التعليمية المثبتة في القسم ستفيدك
    توقيع العضو
    بناء أنظمة تداول آلي ويدوي لفحص سوق العملات ودمجها مع التحليل الفني لإتخاذ القرارات

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    Jun 2011
    المشاركات
    9

    افتراضي

    شكرا على رد حضرتك على فكرة انا عامل الاكسبيرت ده على نموذج تعليمي حضرتك عملته بس انا غلطت في شوية حاجات في حاجة تانية عاوز اسال حضرتك عليها يعني ايه الماجيك نمبر ؟