ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط
النتائج 1 إلى 7 من 7
  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    488

    افتراضي ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    انا كنت بجرب اكسبيرت جديد
    وشغال ميه ميه ومفيش اى حاجة
    بس لما ببص فى خانة الجورنال بلاقى علامات خطأ مع انه الاكسبيرت شغال
    ممكن حد يقولى ايه السبب والحل ايه؟
    الخطأ فى صورة ومرفقة
    وشكرا لكم
    الصور المرفقة الصور المرفقة  

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    Mar 2006
    المشاركات
    520

    افتراضي رد: ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    فشل في تعديل الأستوب او الهدف او التريلنج استوب

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    488

    افتراضي رد: ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة خبير توب مشاهدة المشاركة
    فشل في تعديل الأستوب او الهدف او التريلنج استوب
    اولا شكرا لردك
    ولكنى لم اغير فى الاعدادات على ما اظن
    ولكن للاحتياط سأعيد الاعدادات الافتراضية واجرب
    ------------------------------------
    لى سؤال اخر
    هل يوجد موضوع لشرح خانات الاعدادات الخاصة بالاسكربت مثل start و step و stop
    وشكرا لك

  4. #4
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    488

    افتراضي رد: ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    انا جربت الاعدادات الافتراضية ومازالت توجد نفس المشكلة
    والاسكربت لا يعتمد على اى ملف dll

  5. #5
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    12,982

    افتراضي رد: ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    هذا الخطأ يحدث إذا قام الإكسبرت بعمل Modify للأمر لكن بدون تغيير أي بدون أن يغير الهدف أو الأستوب مثلا كان الأستوب 1.4000 والهدف 1.4050 وقمت بعمل مودفاي للأمر بنفس الهدف والأستوب أي أنه لا فائدة من هذا الأمر
    لذلك يجب أن تتأكد أن تضع قبل أمر المودفاي شرط مثلا
    كود PHP:
    if(OrderTakeProfit()!=1.4050
    بالنسبه لتعديل متغيرات الإكسبرت راجع هذا الموضوع
    http://www.arabictrader.com/vb/t84237.html
    توقيع العضو
    بناء أنظمة تداول آلي ويدوي لفحص سوق العملات ودمجها مع التحليل الفني لإتخاذ القرارات

  6. #6
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    488

    افتراضي رد: ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    اولا شكرا مستر دولار على الرد
    ثانيا الاكسبيرت جميل جدا وانا فتحته النهاردة الصبح وعمل معايا ارباح حوالى 100 دولار واللوت 0.10
    انا شاكك ان شركات الوساطة بتدخل على المنتديات وبتاخد الاكسبرتات وتحللها وبعد كده ممكن تعمل ضددها اى اجراءات تخلى الاكسبيرت يفشل
    علشان كده انا متردد اعرض الاكسبيرت هنا او اى اكسبيرت تانى
    ارجوكم انصحونى

  7. #7
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    الإقامة
    مصر
    المشاركات
    488

    افتراضي رد: ممكن حد يقولى ايه سبب الخطأ ده - الموضوع بسيط

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة MR.dollar مشاهدة المشاركة
    هذا الخطأ يحدث إذا قام الإكسبرت بعمل Modify للأمر لكن بدون تغيير أي بدون أن يغير الهدف أو الأستوب مثلا كان الأستوب 1.4000 والهدف 1.4050 وقمت بعمل مودفاي للأمر بنفس الهدف والأستوب أي أنه لا فائدة من هذا الأمر
    لذلك يجب أن تتأكد أن تضع قبل أمر المودفاي شرط مثلا
    كود PHP:
    if(OrderTakeProfit()!=1.4050
    بالنسبه لتعديل متغيرات الإكسبرت راجع هذا الموضوع
    http://www.arabictrader.com/vb/t84237.html
    وللأسف انا لا افهم لغة البرمجة او الشروط
    ولذلك انا لن اعدل على الاكسبيرت حاليا
    وشكرا لك

المواضيع المتشابهه

  1. اذا ممكن حد يساعدني في هذا الموضوع؟؟؟
    By abu-faisal in forum سوق تداول العملات الأجنبية والسلع والنفط والمعادن
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 21-06-2009, 11:24 PM
  2. ايه الفرق بين Bankwire و بين CreditCard ؟
    By Tato4all in forum استفسارات وأسئلة المبتدئين
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 14-02-2009, 01:29 AM
  3. ممكن سؤال للادارة - واسفه انى وضعت الموضوع هنا
    By هامورة in forum سوق تداول العملات الأجنبية والسلع والنفط والمعادن
    مشاركات: 16
    آخر مشاركة: 22-10-2007, 10:19 PM
  4. ياجماعة ممكن حد يقولى الترند طالع والا نازل واية هو الترند
    By salahedeen in forum سوق تداول العملات الأجنبية والسلع والنفط والمعادن
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 27-11-2005, 02:20 AM

الاوسمة لهذا الموضوع